Kimberley Vlaeminck sleept tatoeëerder voor de rechter

Kimberley Vlaeminck sleept tatoeëerder voor de rechter

Kimberley Vlaeminck sleept tatoeëerder voor de rechter

Print
De 18-jarige Kimberley 'sterretjes' Vlaeminck uit Kortrijk spant donderdagmorgen een kort geding aan tegen tatoeëerder Rouslan Toumaniantz. "Het gaat om het alom gekende dossier, waarbij Kimberley eisende partij is", meldt haar advocaat Jan Leysen.

Maandag gaf Sven Mary, de raadsman van Toumaniantz, het 'sterrenmeisje' nog twee dagen de tijd om publiekelijk verontschuldigingen aan te bieden. "Anders dien ik een klacht in wegens laster en eerroof." De verontschuldigingen bleven uit, het is onbekend of de klacht werd ingediend.

Mary omschrijft de getuigenis van de 18-jarige Kimberley als "larie, apekool en leugens". Volgens de raadsman verandert de Kortrijkse haar verklaringen "om de haverklap".

Kimberley beweert dat zij drie bolletjes wilde en dat ze 56 sterretjes had gekregen. Ze zei eerst dat ze in slaap gevallen was, maar omdat zoiets onmogelijk is, vertelde ze later dat ze was flauwgevallen van de pijn.

Afpersing

Mary beschuldigt de oom van Kimberley ook van het uiten van bedreigingen en poging tot afpersing. Bovendien noemt de advocaat de berichtgeving over de zaak onevenwichtig en overweegt hij een klacht wegens laster en eerroof tegen verscheidene media.

Nu in het nieuws