Feliciteer koningspaar in Antwerpen met gouden jubileum

Feliciteer koningspaar in Antwerpen met gouden jubileum

Feliciteer koningspaar in Antwerpen met gouden jubileum

Print
Antwerpen - Koning Albert en koningin Paola hebben iets te vieren. Begin juli zijn ze vijftig jaar getrouwd. Iedereen kan op zaterdag 27 juni gelukwensen voor het vorstenpaar posten in een babbelbox op de Antwerpse Meir. Evy Gruyaert zal de wensen persoonlijk overhandigen op het Paleis.

Het showbizzmagazine 'De rode loper' wil het gouden jubileum van het vorstenpaar op gepaste wijze vieren en roept daarvoor de hulp in van de kijkers. Zij kunnen deze week hun gelukwensen voor Albert en Paola overbrengen via de babbelbox.

Antwerpen

De babbelbox staat op vrijdag 26 juni van 17.00 tot 20.00 uur op de Grote Markt van Leuven, op zaterdag 27 juni van 14.00 tot 18.00 uur op de Antwerpse Meir, ter hoogte van de Boerentoren, en op zondag 28 juni van 14.00 tot 19.00 uur op het Stadsmuzikantenfestival van Tongeren.

De gelukwensen van de kijkers worden op één dvd gebrand, die Evy Gruyaert op 2 juli hoogst persoonlijk zal afgeven op het Paleis. Het verslag van haar koninklijke queeste en een compilatie van de leukste wensen krijgen de kijkers diezelfde avond in 'De rode loper' op Eén.

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio