Hou je kruiden extra lang fris

Een omelet met vers gesneden peterselie. Een pasta pesto met enkele blaadjes basilicum. Of een verfrissend chocolade-ijsje met munt. Verse kruiden brengen pit in je keuken. Alleen jammer dat ze snel verslappen en zo alle geur en smaak verliezen. Met de nieuwe kruidenbewaarder van Cuisipro geniet je wekenlang van het aroma van écht verse kruiden.

mgeysmans

Verse kruiden echt vers houden, is niet zo gemakkelijk. Met de nieuwe kruidenbewaarder van Cuisipro is de oplossing binnen handbereik! Je heft gewoon het binnendeel van de kruidenbewaarder op, vult de koker met water tot aan de vullijn, plaatst je favoriete kruiden erin en zet in de koelkast of op het aanrecht.

Een takje tijm nodig? Een beetje koriander of dille? Dan hef je gewoon het binnenste deel van de kruidenbewaarder op. Cuisipro verzekert je wekenlang een perfecte bewaring van je kruiden (zeker in de koelkast) en een heerlijke smaak en geur. Bovendien leent de kruidenbewaarder zich ook om groenten zoals asperges lang vers te houden.

Materiaal: kwaliteitsvolle kunststof Diameter: 12 cm Hoogte: 24 cm Adviesverkoopprijs: 25 euro Verkrijgbaar: vanaf juli 2009 (voor winkelpunten tel. 014/285 210)

MEER OVER Eten & Drinken