Het cocktailuurtje was nog nooit zo simpel

Wie graag cocktailfeestjes houdt, maar niet van de vele voorbereidingen houdt, kan nu zijn hart ophalen bij de nieuwste services van de cocktaillovers. Deze gastronomische bende bereidt alle cocktails vers voor je voor, en levert ze zonder problemen aan huis.

mgeysmans

"Onze services bestaan uit drie onderdelen: cocktail in a box, de workshops en de cateringservice. Bij cocktail in a box vullen we cocktailtainers van 5 toto 20 liter met dagvers bereide cocktails naar keuze. Omdat we de drankjes enkele uren op voorhand moeten maken, kunnen we wel geen Mojito's, Caiperinha's en cocktails met room aanbieden. De dozen kunnen zelf afgehaald worden, of we kunnen ze leveren als het gaat om bestellingen vanaf 10 liter. Voor een box van 5 liter tel je een kleine 85 euro neer", vertelt Fred van Cocktaillovers.

Maar daar stopt de pret niet, want dankzij de cocktaillovers moet je helemaal niets voorzien. Zij kunnen ook bijhorende glazen, versiering en ijs aanleveren. Zoek je nog een gepaste uitstap met je vrienden of collega's dan kan je bij hen ook terecht voor een leuke workshop. "Tijdens onze 2 uur durende workshop worden een 8 cocktails gedemonstreerd om ze vervolgens alle 8 te laten bereiden door de deelnemers. Wij voorzien alle tools en ingredienten alsook glazen en ijs. De klant kan zelf een gewenste locatie uitzoeken, maar we kunnen zelf ook 2 locaties in het Gentse voorzien", besluiten de cocktaillovers.

MEER OVER Eten & Drinken