Een op vijf singles heeft last van ongewenste intimiteiten

Een op vijf singles heeft last van ongewenste intimiteiten

Mama

Een op vijf singles heeft last van ongewenste intimiteiten

Print
Voor bijna 20 procent van de singles leidt een eerste date wel eens tot ongewenste intimiteiten: van herhaaldelijk verbale insinuaties tot ongewenste seks. Opmerkelijk genoeg zijn het niet alleen vrouwen die hiermee te kampen hebben. Ook mannen geven aan last te hebben van ongewenste handtastelijkheden.

Hoewel het in 14 procent van de gevallen nog altijd om vrouwen gaat die te maken krijgen met grijpgrage handjes, blijken mannen na een eerste date ook niet meer gevrijwaard van ongewenste intimiteiten.

Zo’n 5 procent van hen zegt hier namelijk net zo goed ervaring mee te hebben. Zij klagen veelal over ongevraagde tongzoenen, billenknijpen en brutale handtastelijkheden in de erogene zone.

Ongewenste seks

Mannen maken het tijdens een eerste afspraakje overigens bonter dan vrouwen. De heren maken zich niet alleen schuldig aan het ongevraagd betasten van billen, borsten of erogene zones, zij pogen ook nogal eens om de seks er ‘door te drukken’.

Aan het onderzoek van het online magazine Singlessite.nl deden 402 singles mee, waarvan 49 procent mannen en 51 procent vrouwen.

NIET TE MISSEN