Drukkerij Christiaensen verhuist naar nieuwbouw

Drukkerij Christiaensen verhuist naar nieuwbouw

Drukkerij Christiaensen verhuist naar nieuwbouw

Rijkevorsel - Drukkerij Christiaensen heeft na twintig jaar het centrum van Rijkevorsel verlaten. De firma plaatste een nieuwbouw net over de gemeentegrens in Oostmalle.

Zaakvoerder Michel Christiaensen (42) palmde met zijndrukkerij de site van Sprebo, een voormalige handel in bouwmaterialen, op de Hoogstraatsebaan inOostmalle in. “Op de kaai waarop bouwmaterialen stonden, hebben we een nieuwe drukkerij geplaatst. De oude locatie in de Emiel Van Roeystraat in Rijkevorsel was te klein geworden. We konden daar niet uitbreiden”, zegt Michel Christiaensen.

“Ik ben in 1985 gestart met een drukkerij bij mijn ouders opKleine Gammel. In 1988 verhuisde het bedrijf naar de Helhoekweg en een jaar later naar de Emiel Van Roeystraat. Daar zaten we eerst in de smis, het werkhuis van Gaston Van Den Langenbergh en daarna verhuisden we naar een nieuwbouw aan de overkant van de straat. Toen we daar pas gestart waren, kwam Steven Van Aert, mijn eerste gast, om in een verkeersongeval. Toen was het wel even een moeilijke periode. Maar het werk moest verder gaan. Er kwamen nieuwe personeelsleden in dienst.”

De drukker verkocht het pand in de Emiel Van Roeystraat aan de bouwfirma Van Roey uitRijkevorsel. De nieuwe drukkerij in Oostmalle is 800 vierkante meter groot. “Op deze goed toegankelijke locatie op de grens met Rijkevorsel hebben we een ruime werkvloer en een grote parking. We kunnen later eventueel nog uitbreiden”, vervolgt Michel Christiaensen.

Bij drukkerij Christiaensen zijn vier personeelsleden in dienst.

Bart VAN DEN LANGENBERGH

www.drukkerijchristiaensen.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio