Perrier brengt Parijse terrasjes naar België

Perrier brengt Parijse terrasjes naar België

Food

Perrier brengt Parijse terrasjes naar België

Print
Op een terras of aan de toog, in de namiddag of 's avonds: flitsende woorden, sprankelende conversaties, parelende bubbels... Die sfeer wil Perrier deze zomer scheppen. De beroemde drank heeft een beroep gedaan op studio Hartland Villa, befaamd om zijn vele reclameclips, om de liefhebbers van Perrier te laten swingen tussen de surrealistische franstalige tekstballonnetjes van een babbel en de bubbelende muzikaliteit van zijn water.

Het resultaat is verrassend: drie unieke flessen, drie subtiele knipogen met een vleugje humor en elegantie. Terrace conversations, Paris Chic conversations en Night conversations zijn uitsluitend verkrijgbaar in de horeca. Er zullen ook blikjes gemaakt worden die geinspireerd zijn op dit universum van duizend en een tekstballonnen. De blikjes zullen verdeeld worden op geslecteerde evenementen.

Uit de creatieve ervaring van Hartland Villa ontstonden drie stemmingen, drie surrealistische conversaties, elk met een onverwachte collage van woorden, op het ritme van tekstballonnetjes en sprankelende bubbels die zomaar lukraak opwellen op terrasjes. Ze nodigen de aanhangers van Perrier uit voor een schitterende reis, van het ene terrasje naar het andere. Van de ene bubbel naar een ander ballonnetje. Deze flessen zijn in juni en september beschikbaar in de horeca.

NIET TE MISSEN