Benitez wil Defour naar Liverpool halen

Benitez wil Defour naar Liverpool halen

Benitez wil Defour naar Liverpool halen

Print
Volgens de Engelse pers is Steven Defour de topprioriteit van Liverpool-coach Benitez als Xabi Alonso of Javier Mascherano Anfield verlaten. Beide middenvelders staan op het verlanglijstje van Real Madrid waar ze naast vedetten als Kaka en Cristiano Ronaldo ook nog enkele werkmieren nodig hebben.

Defour maakte vorig jaar in augustus in de twee Europacup-matchen tussen Standard en Liverpool grote indruk op Benitez. Ook Aston Villa blijft geïnteresseerd in Defour. Zeker nu sterkhouder en international Garath Barry naar Manchester City is vertrokken. Aston Villa-manager O’Neill wil het geld van de transfer van Barry nu gebruiken om Defour aan te trekken. O’Neill zou nu wel bereid zijn de transferprijs van 15 miljoen op tafel te leggen voor de Standard-kapitein. Enkele maanden geleden vond hij Defour nog te duur.

Bernabeu

Steven Defour keert morgen terug uit vakantie. Zijn manager Paul Stefani weet niets van belangstelling van Benitez, “maar Liverpool mag altijd eens langskomen,” lacht hij.

Luciano D’Onofrio sprak vorige maand, na het behalen van de titel, met Defour af dat hij Standard enkel mag verlaten voor een grote club. Als het regent in het Bernabeu zou het wel eens kunnen druppelen op Sclessin.

LMa

Meer sportnieuws