Braderij in Antwerpsestraat zorgt voor eerste koopjes

Braderij in Antwerpsestraat zorgt voor eerste koopjes

Braderij in Antwerpsestraat zorgt voor eerste koopjes

Print
Lier - De officiële koopjesperiode mag dan wel op 1 juli beginnen, in de Antwerpsestraat in Lier kan u al op de braderij van zaterdag 27 en zondag 28 juni uw slag slaan. De vernieuwde winkeliersvereniging Lier Shopping leidt alles in goede banen.

De vzw Winkelcentrum Antwerpsestraat koos onlangs een nieuw bestuur. "Nieuwe mensen zorgen voor nieuwe ideeën", zegt voorzitter Wendy Van Remoortere. "Vooreerst vonden we dat onze naam dringend aan verjonging toe was. Na lang zoeken leek ons Lier Shopping leuk klinken. Daaraan hebben we een trendy logo en een website gekoppeld."

Bruisen

"Als winkeliersvereniging proberen we het hele commercieel gebeuren in de Antwerpsestraat en het hele winkelcentrum Lier te stimuleren en weer te doen bruisen van energie. Hierbij willen we begrippen als netheid, veiligheid, bereikbaarheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid meer inhoud geven. Daarnaast hechten we ook een groot belang aan de herwaardering van het winkelcentrum", stelt Wendy Van Remoortere.

"Lier Shopping wil graag naar buiten komen als een trendy shoppingcenter maar dan in openlucht. Vier keer per jaar willen we een evenement organiseren en de braderij van 27 en 28 juni is er al een van. De handelaars beloven superbraderijprijzen net voor de zomerkoopjes op 1 juli van start gaan. Daarnaast is er genoeg te beleven voor kinderen en ook aan terrasjes zal er geen tekort zijn."

ClubFM on Tour

"Tijdens deze zomerbraderij kunnen de mensen voor het eerst kennismaken met de ClubFM on Tour. Het radiostation zorgt twee dagen lang voor toffe prijzen, leuke spelletjes en de tofste gasten. Zo verwachten ze onder meer Gene Thomas, Dirk van X-Factor, Dean, Wim Leys, Brahim, Mama's Jasje, Lester & Abdou en Sylver op het podium."

De braderij is op zaterdag open van 11 tot 22u en op zondag van 11 tot 18u. Op maandag 29 en dinsdag 30 juni kan je nog steeds genieten van superbraderijprijzen, maar is er geen animatie.

Info: www.liershopping.be

CHRIS VAN ROMPAEY

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio