Het weer van maandagavond 15 januari

Het weer van maandagavond 15 januari

Vakantie

Het weer van maandagavond 15 januari

Print

De regen heeft Limburg ondertussen via het oosten verlaten. Vanaf het westen zijn opklaringen onderweg en het blijft dan ook overal in Limburg droog voor de rest van de dag. Komende nacht kan er lokaal wel een bui vallen, mogelijk met een donderklap.

Ook dinsdag is het nog wisselvallig met de hele dag wel kans op een regen- of onweersbui. De temperaturen zijn normaal voor de tijd van het jaar en bereiken in de namiddag dus zo'n 21°C. 's Avonds klaart het op vanaf het westen.

Woensdag blijft het overal droog en gaan de temperaturen weer op zoek naar de 25°C. Het is dan wisselend bewolkt bij een zwakke wind vanuit het zuidwesten.

Donderdag kunnen er weer wat meer wolken voorkomen en uit die bewolking zou tijdelijk ook wat lichte neerslag kunnen vallen. De minima liggen erg hoog met waardes rond 14 of 15°C. Namiddag halen we afhankelijk van de hoeveelheid bewolking maxima tussen 22 en 25°C.

Vrijdag blijft het op de meeste plaatsen droog met brede opklaringen en af en toe wolkenvelden. De wind draait dan naar het noordwesten waardoor de temperaturen een stapje terug zetten naar maxima in de buurt van 20°C.

Ruben Weytjens

NIET TE MISSEN