Grote Prijs Memorial Anny Van der Schueren

Print
Laakdal - De Laakdalse Atletiek Vereniging organiseerde vrijdag de 11e jogging "Rapper dan Rap - Memorial Annie Van der Schueren". Zoals verwacht kwamen 257 atleten in Laakdal opdagen voor de 11de Jogging "Rapper dan Rap" in het kader van de 11de Jogging Memorial Anny Van de Schueren.

Met een snelle start in de 12,370km won Yoeri Beyens met ruime voorsprong voor de plaatselijke atleet Kevin Mondelaers, die vorig jaar deze wedstrijd op zijn naam schreef. en 30 seconden later de finish bereikte, voor Walter van Opstal en Wim Van Doren. Bij de dames ging de zege voor de 2de maal naar Anja¨Peeters,voor de Neerpelse Margot Swinnen en Hilde Cornellisen.

In de 8,210km met 118 deelnemers aan de start ging de overwinning met ruim anderhalve minuut voorsprong naar Lander Vanderspikken voor Wilfried Wuyts met in zijn spoor Willem Brems die beide respectievelijk 2de en 3de eindigde. Bij de dames ging de zege zoals verwacht naar Steffie Corthout. Verdere podiumplaatsen waren voor Christel Daems en Anita Van Gelder.

In de 4,05km was de Laakdalse atleet Steven Vermeiren de grote uitblinker voor Maarten Verbiest en Jasper Wuyts. Marianne Ghoos nam de het touw vroegtijdig in handen met een klinkende overwinning voor Elke Meeus en Gaby Nys die het podium vervolledigde.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio