Teakhuis Nijlen verzekert de laagste prijs voor de beste kwaliteit!

Tuinmeubelen moeten in België tegen een aardig stootje kunnen. Regen, wind, hagel en andere bijtende weersomstandigheden maken dat niet veel materialen het overleven, met uitzondering van Teak. Dat weet ook Teakhuis Nijlen, zij staan dan ook garant voor de goedkoopste "binnen&buiten" kwaliteitsmeubelen uit de streek!

website hanteert de heilige Drievuldigheid in het meubeljargon: de beste prijs, voor de beste kwaliteit en de beste service. Op maar liefst 3.000 vierkante meter vind je alle teaksoorten die je maar kunt bedenken aan de scherpste prijs. "Vijfenzeventig procent van de meubelen die je hier ziet staan, zijn eigen import. Daarnaast verkopen we ook gedeeltelijk meubelen uit faillissementen van andere zaken of van groot- en kleinhandels die ermee stoppen. Zou houden wij de prijs scherp", vertelt Thierry Suetens.

Dankzij de hoge kwaliteit is teak geschikt voor elke weersomstandigheid, zelfs zonder extra behandeling. Speciaal daarom wordt de houtsoort ook gebruikt in de scheepsbouw zoals bij jachten. Bij teak krijgen roest- of corrosieverschijnselen bovendien geen kans: gedaan dus met afgesleten meubelen na een lange, harde winter.

Niet zo'n fan van hout? Dan biedt de toonzaal zeker ook wat wils voor jou. Je vindt er namelijk ook lederen salons en rieten stoelen. Alle binnenmeubelen komen uit de collecties van G&S, Tyffanis, Hemelaer en Dekoninck Collections. De buitenmeubelen komen van kwaliteitsvolle merken als Green van Haanz, G&S en Beaufort. Op alle meubelen staat bovendien drie jaar garantie, en op alle matrassen en kussens zelfs 5 jaar!

"Voor ons komen de klanten steeds op de eerste plaats", besluit Suetens. "Niet alleen bij de aankoop, maar ook daarna. Wij zorgen ervoor dat het aangekochte stuk binnen de vierentwintig uur aan huis geleverd wordt. En dat volledig gratis. De meeste meubelen hebben we dan ook in voorraad en kunnen direct in gebruik genomen worden. Omdat we dit jaar bovendien 5 jaar bestaan, houden we geregeld extra kortingen. Klanten kunnen steeds op de hoogte blijven via onze Teakhuis Nijlen, waar ze zich ook kunnen inschrijven op onze e-mail."

website, Herenthoutsesteenweg 101, 2560 Nijlen, tel: 03/ 463 20 06, fax: 03/ 422 52 48, GSM: 0475/ 39 94 42, thierry.suetens@telenet.be . website is elke dag open van 10.00 uur tot en met 18.00 uur of op afspraak. Ook open op zon- en feestdagen!

NIET TE MISSEN