"Alle opties open voor Opel Antwerpen"

Alle opties open voor Opel Antwerpen

"Alle opties open voor Opel Antwerpen"

Print
Antwerpen - "Alle opties blijven open voor Opel Antwerpen. Kandidaat-overnemer Magna bevindt zich momenteel in een periode van onderzoek naar de mogelijkheden van de verschillende Opel-vestigingen en zal pas na die periode conclusies trekken."

Dat heeft Vlaams minister-president Kris Peeters gezegd na een onderhoud met een delegatie van de Magna-top. Ook Vlaams ministers Patricia Ceysens en Frank Vandenbroucke namen deel aan de ontmoeting.

De Magna-delegatie wilde geen verklaringen afleggen aan de pers. "Magna bezoekt momenteel alle Opel-vestigingen, om de voor- en nadelen van elke vestiging te onderzoeken", aldus Peeters. "Pas na deze onderzoeksperiode, die naar alle waarschijnlijkheid nog enkele weken zal duren, zal Magna conclusies trekken en een ondernemingsplan opmaken."

De Vlaams minister-president benadrukte wel dat de Magna-delegatie zich erg tevreden toonde over het bezoek aan Opel Antwerpen. Volgens Peeters heeft de Vlaamse regering al heel wat inspanningen gedaan voor de autosector in Vlaanderen en zal ze dat ook blijven doen.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio