Duizend abonnementen verkocht in uur tijd

Duizend abonnementen verkocht in uur tijd

Duizend abonnementen verkocht in uur tijd

Heist-op-den-Berg - De eerste abonnementenjagers voor het nieuwe seizoen van CC Zwaneberg stonden zaterdag om 6.15u voor een gesloten deur. Toen om 10u de deuren openden, waren ze al met 250.

Alle aanwezigen werden onthaald met een tas koffie en een koffiekoek. Maar van die laatste waren er absoluut niet genoeg! Het aantal belangstellenden voor de start van de abonnementenverkoop lag namelijk een flink stuk hoger dan verwacht.

“Dat heeft waarschijnlijk ook met het mooie weer te maken”, zegt directeur Jan Bourgeois. “Ik ben verrast door de massale opkomst, maar vooral ook trots dat er zoveel mensen zo dapper zijn om hier in de rij te staan.”

De abonnementenverkoop verliep eigenlijk nog bijzonder vlot. Om 11.15u, ruim een uur na het openen van de deuren, waren de laatste gegadigden al aan de beurt. “Op dat ogenblik waren er al 1.046 abonnementen verzet”, zegt promotieverantwoordelijke Iris Verwerft.

“Opvallende toppers in het aanbod zijn de voorstellingen van De Schedelgeboorten, Nigel Wiliams en Philippe Geubels. Maar ook de hernemingen van De Nieuwe Snaar en Kommil Foo doen het nog altijd”, zegt Verwerft.

De komende dagen worden er nog abonnementen verkocht via het loket, telefoon, e-mail en de website. De losse kaartenverkoop start op zaterdag 5 september.
Meer info: 015-25.07.70 of www.zwaneberg.be

Pierre ANTHONISSEN

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio