Ex Ignace Crombé schrijft nieuw boek

Ex Ignace Crombé schrijft nieuw boek

Ex Ignace Crombé schrijft nieuw boek

Print
Na haar bestseller 'Dagboek van een bedrogen vrouw' komt Miriam Jacques, vroeger beter bekend als mevrouw Ignace Crombé, met een nieuw boek op de markt. Haar tweede boek 'Dagboek van een gescheiden vrouw' is een verzamelwerk van alle brieven die ze ontving van lezers en sympathisanten. Daarnaast vertelt Jacques ook haar eigen verhaal.

'Dagboek van een bedrogen vrouw' raakte bij veel vrouwen én mannen een gevoelige snaar. Jacques ontving massa's brieven van mannen en vrouwen die zelf al een keer bedrogen zijn. De ex van Ignace Crombé maakte nu een verzameling van al die brieven en haar antwoorden daarop.

Oorlog

Bovendien schrijft Jacques in haar nieuwe boek ook een vervolg op haar verhaal. 'Dagboek van een gescheiden vrouw' begint waar het vorige ophield. Zo vertelt ze over haar hoop om een nieuwe liefde te ontmoeten, over haar eerste pogingen om contact te leggen met het andere geslacht en over de teleurstellingen die daarmee gepaard gaan.

Dat haar relatie met Ignace Crombé nog altijd op punt van oorlog verloopt, komt de lezer eveneens te weten. Maar de bedoeling van Jacques is naar eigen zeggen vooral om alle mannen en vrouwen met relatieproblemen een hart onder de riem te steken.

Het nieuwe boek van Miriam Jacques verschijnt op 16 juni.

MEEST RECENT