Hogeschool Kempen zoekt veertig nieuwe medewerkers

De Katholieke Hogeschool Kempen heeft voor het volgende academiejaar veertig nieuwe medewerkers nodig. Ook het departement Gezondheidszorg in Lier heeft enkele vacatures.

cvanrompaey_fr

"Met 750 medewerkers, samen goed voor 590 voltijdse betrekkingen is de K. H. Kempen in de regio een belangrijke werkgever. Voor het academiejaar 2009-2010 zoeken we ingenieurs, verpleegkundigen, pedagogen, ergotherapeuten, scheikundigen, bouwkundigen, ICT-ers en onderzoekers", zegt woordvoerder Luc Damen.

"Onderwijs en onderzoek zijn arbeidsintensieve sectoren. Het hogeschoolbestuur en de directie kiezen daarom voor een maximale tewerkstelling. Het personeelsbestand kan voor volgend academiejaar verder uitgebreid worden. In deze economisch moeilijke tijden is dit ongetwijfeld ook een opsteker voor de Kempen", stelt Luc Damen.

De K. H. Kempen werft haar personeelsleden voor de hogeschool, ongeacht waar ze beginnen te werken. "Wie in Geel of in Lier begint, kan in de loop van zijn of haar carrière ook elders in de hogeschool ingezet worden. Wel is het zo dat iemand meestal in één departement begint. Voor ons departement Gezondheidszorg in Lier zoeken we bijvoorbeeld een voltijdse lector vroedkunde, drie lectoren verpleegkunde en een voltijdse en een halftijdse praktijklector verpleegkunde", somt Damen de vacatures op.

Informatie over alle vacatures en sollicitatievoorwaarden vinden geïnteresseerden op de website van de school.

Info: www.khk.be

CHRIS VAN ROMPAEY

.

MEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio