Amusement en opvang voor kleine en grote bengels

Er wordt tijdens de zomervakantie in de steenbakkersgemeente gezorgd voor de opvang van ukjes vanaf 2,5 jaar. Wie ouder is kan via grabbelpas, het speelplein Speelboom of een Swappas een leuke tijd doorbrengen.

jboey_fr

Alle kleuters vanaf 2,5 jaar oud kunnen tijdens de zomervakantie elke weekdag spelen in 't Beukennootje. 't Beukennootje gaat wel met vakantie van maandag 20 juli tot vrijdag 31 juli. Snel inschrijven via de post of je aanvraag in de brievenbus stoppen van één van de 2 opvanglocaties of mailen naar bko@boom.be of tel. 03-844.10.62. is de boodschap.

Grabbelpassen is dan weer voor alle kinderen tussen 3 en 11 jaar. Zij kunnen aan deze grabbelpasactiviteiten deelnemen van 1 tot 10 juli en van 17 tot 28 augustus. Je kan dan toneelspelen, sporten, knutselen, griezelen en nog veel meer. Inschrijven kan vanaf nu bij de Jeugddienst.

Het Speelplein Speelboom richt zich specifiek op alle kinderen die in de lagere school les volgen. Elke weekdag kan je er ravotten behalve op 1 juli en 31 augustus. Vooraf inschrijven hoeft niet. Op de Jeugddienst kan je wel de inlichtingenfiche krijgen, zodat je de eerste dag niet te lang moet aanschuiven.

Wie dit jaar 12 wordt of ouder is, kan terecht op de tienerwerking Swap. Voor gewone Swapdagen hoef je niet in te schrijven, maar elke donderdag is er een uitstap gepland. Daarvoor moet je vooraf wel laten weten of je meegaat. Om te Swappen heb je ook een Swappas nodig die je best nu al aankoopt op de Jeugddienst, H. Spillemaeckersstraat 7, tel. 03-880.18.96. of jeugd@boom.be.

JB

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio