Zwaneberg start seizoen met sterk aanbod

Ondanks de werkzaamheden aan de nieuwe schouwburg, biedt cultuurcentrum Zwaneberg toch een interessant programma.

jvandermosten

De werkzaamheden hebben weinig invloed op de programmatie van cultuurcentrum Zwaneberg. Wel vinden er dit jaar geen eigen tentoonstellingen plaats, expo’s van andere verenigingen verhuizen onder meer naar de cultuurkapel. Ook de toegang en balie verhuizen naar een andere locatie in het gebouw.

“Wij kijken zelf benieuwd uit naar de nieuwe voorstellingen van Freek De Jonge, Nigel Williams, De Schedelgeboorten, Scala en de kleinkunstavond die Lucas Van den Eynde, Jelle Cleymans en Yasmine samen maken”, zegt Jan Bourgeois, directeur van cultuurcentrum Zwaneberg.

“De bejubelde voorstellingen van Kommil Foo en De Nieuwe Snaar worden hernomen. Met Philippe Geubels en Man liberation Front halen we dan weer populaire standup-comedians naar Zwaneberg. Met Daan en Les Truttes, de beste coverband van Vlaanderen, hebben we sterke concerten voor een staand publiek.”

Het openingsweekend op 25, 26 en 27 september wordt opgezet met de grappigste sketches en liedjes van de voorbije vijftien jaar van De Schedelgeboorten. Cirq’ulation Local combineert circustechnieken en dans en de zigeunerfanfare Kocani Orchestar geeft een concert. De abonnementenverkoop start op zaterdag 13 juni. Tussen 10 en 12u kunnen de abonnementenformulieren worden afgegeven aan het loket.

PA

015-25.07.70 ofMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio