Kanye West neemt Lady Gaga mee op tournee

De Amerikaanse hiphopster Kanye West onderneemt in het najaar een tournee met het nieuwe popfenomeen Lady Gaga. Dat verklaarde hij in het programma The View op de Amerikaanse televisiezender ABC.

knuyens

Kanye West kwam woensdag superlatieven tekort om Lady Gaga te prijzen. "Ze is te getalenteerd om enkel als openingsact op te treden. We doen de tournee dan ook écht samen, zonder voorprogramma." Eerder noemde hij de zangeres al "de nieuwe Madonna".

Weinig details

Meer details wenste de rapper niet vrij te geven. Op precieze data en gaststeden is het dus nog even wachten, al denkt de beroemde blogger Perez Hilton te weten dat de twee wel degelijk de hele tijd samen op het podium zullen staan.

De samenwerking is geen verrassing. Recent bewerkte Kanye West de grote hit 'Poker face' van Lady Gaga. U kan die versie beluisteren in onderstaand filmpje van YouTube.

Kanye West heeft trouwens een reputatie hoog te houden. Tijdens zijn vorige tournee 'Glow in the dark' nam hij onder andere Rihanna en N.E.R.D. mee op sleeptouw.

(foto:Rolling Stone)