Sarah Palin razend om "perverse" mopjes over dochter

Sarah Palin, de gouverneur van Alaska, is woedend op de Amerikaanse presentator David Letterman. Tijdens 'The Late Show' maakte hij een opmerking over Palin en haar dochter, maar de gouverneur kon er allesbehalve mee lachen. Ze noemt het grapje "ongepast en pervers".

ikerremans

Letterman merkte tijdens zijn show op dat de voormalige vice-presidentskandidate een wedstrijd van de Yankees had meegepikt in New York. Volgens de presentator leek Palin daar op een "sletterige stewardess".

'Knocked up'

Daarna ging Letterman nog een stapje verder en betrok ook Sarah Palin's dochter Bristol in zijn monoloog. "Een vervelend moment voor Sarah Palin was de zevende inning, waar haar dochter was knocked up by Alex Rodriguez."

Vervelend voor Letterman was vooral dat Palin tijdens de bewuste wedstrijd niet vergezeld werd door haar 18-jarige dochter Bristol, die een tijdje geleden moeder werd, maar door haar 14-jarige dochter Willow.

Verkrachting

Palin reageerde woedend. "Seksuele opmerkingen over een minderjarig meisje, die ieders dochter kan zijn, dragen bij tot de seksuele uitbuiting van minderjarigen door oudere mannen", reageerde ze.

Ook haar echtgenoot Todd was allesbehalve opgezet met de uitspraken van Letterman. "Elk 'grapje' over de verkrachting van mijn 14-jarige dochter zijn verrachtelijk. Mensen uit Alaska weten dat, en ik geloof dat de rest van de wereld dat ook weet."

Bekijk hier de fragmenten van 'The Late Show':