Gert Winckelmans dan toch niet in ‘Familie’

Gert Winckelmans dan toch niet in ‘Familie’

Gert Winckelmans dan toch niet in ‘Familie’

Print
Onlangs werd bekend dat ‘Sara’-acteur Gert Winckelmans (30) zou meespelen in de vtm-reeks ‘Familie’. Dat gaat niet door. Winckelmans heeft het te druk met een theatertournee.

Gert Winckelmans, vooral bekend geworden als Simon Van Wijck in de telenovelle ‘Sara’, had de rol van Francis De Ridder aangeboden gekregen, een selfmade zakenman die een neus heeft voor opportuniteiten.

In de serie zou hij vooral scènes mogen draaien met Jennifer (Anneleen Liègeois) en Marie-Rose (Martine Jonckheere). De eerste aflevering van de soap waarin Gert zou te zien zijn stond gepland voor 23 november 2009.

Geen contractbreuk

Het blijkt nu dat Gert te weinig tijd heeft voor zijn ‘Familie’-avontuur, omdat hij druk aan het werken is aan een theatertournee die in december start. “Gert had al enkele keren de opnameset in Boortmeerbeek bezocht, maar hij was nog geen definitieve opnames aan het maken”, zegt vtm-woordvoerder Mark Vanlombeek.

“Tijdens de laatste contractbesprekingen bleek uiteindelijk dat er een conflict met de agenda’s was waardoor de deal op het nippertje is afgeketst. Er is dus zeker geen sprake van contractbreuk.

ToVe

MEEST RECENT