Vandaag witte rook uit Standardschouw omtrent Bölöni?

Vandaag witte rook uit Standardschouw omtrent Bölöni?

Vandaag witte rook uit Standardschouw omtrent Bölöni?

Print
Blijft Laszlo Bölöni bij Standard aan de slag als coach of niet? Mogelijk komt er vandaag nog een antwoord op die vraag. Na een extra dag bedenktijd zit de Hongaarse Roemeen vandaag weer samen met het bestuur van Standard om zijn toekomst te bespreken.

Na de viering van de landstitel kreeg Bölöni tien dagen bedenktijd om te bezinnen over zijn toekomst. Hij is namelijk gegeerd door zowel Celtic Glasgow als Glasgow Rangers en mag ook op interesse rekenen van het Turkse Gencerbirligi. Met Standard kan hij dan weer aantreden in de Champions League.

Het zou wel eens goed kunnen dat hij door dat argument overhaald wordt om een contractverlenging van één jaar te tekenen in Luik. Ondervoorzitter Luciano D'Onofrio heeft er een goed gevoel bij dat Bölöni uiteindelijk een positief antwoord zal geven.

Transfergeruchten

Intussen gonst het aan de oevers van de Maas van uitgaande transfergeruchten. Oguchi Onyewu zou zo goed als rond zijn met Birmingham, Stuttgart zou interesse hebben voor Jovanovic en Mbokani en de Congolees zou ook gegeerd zijn door het Griekse Panathinaikos van trainer Frank Rijkaard.

MEER VOETBALNIEUWS