Colruyt steekt van vloer tot verwarming in het nieuw

Deurne - Vandaag opent de Colruytvestiging van Deurne-Noord opnieuw de deuren. Sinds 10 februari waren die dicht voor een complete renovatie.

De trouwe klanten mochten dinsdagavond al een kijkje komen nemen aan de Eyendijkstraat. “Ze zullen hun ogen niet geloven”, lacht gerant Maarten Vaningelgem dinsdagmiddag tijdens de drukke laatste voorbereidingen. “De winkel is tot en met de vloer helemaal vernieuwd. Alleen de buitenmuren zijn blijven staan.”

Voor het comfort van de klant zijn er niet alleen twee kassa’s bijgekomen, maar werden ook de gangpaden breder . “Door een betere schikking, nieuwe rekken en diepere vrieskasten kunnen we toch meer producten aanbieden dan vroeger”, legt Vaningelgem uit.

“Omdat we een personeelsruimte verplaatst hebben, is er zelfs 100 vierkante meter bijgekomen. De winkel is nu 1.612 vierkante meter groot. Ook de elektrictiteit, de koeling en de verwarming zijn helemaal vernieuwd, net als het alarm bij stroomuitval. Heel belangrijk, want als de temperatuur te hoog wordt, moeten we voor tienduizenden euro’s voedsel weggooien.”

Hoeveel deze grote beurt gekost heeft, wil Colruyt niet kwijt. Alleszins komt het de werkgelegenheid ten goede, want in plaats van 25 kunnen er nu 30 mensen aan de slag. De volgende in rij is de winkel in Kontich, die volgende maand heropent.

BR

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio