Ga voor goed doel op date met Lien Van De Kelder

Ga voor goed doel op date met Lien Van De Kelder

Ga voor goed doel op date met Lien Van De Kelder

Print
Herentals - Een intiem onderonsje bij kaarslicht met Lien Van De Kelder? Welke man droomt daar niet al eens van?

Two4one van de Herentalse ondernemer Mario Vleugels geeft één man de kans om een tête-à-tête te hebben met niemand minder dan de Vlaamse schoonheid Lien Van De Kelder.

Stortkinderen

“Op onze site kan iedereen tot 20 juni bieden op een etentje met Lien. Het hoogste bod gaat integraal naar de vzw Stortkinderen”, zegt Mario Vleugels.

En dat er mannen zijn die heel wat over hebben om eens tegenover de aantrekkelijke BV aan een tafeltje plaats te nemen en haar drie gangen lang diep in de ogen te kijken, bewijst de teller. Die stond stond dinsdagmiddag al op 650 euro. Er is nog wel even tijd om dat te overtreffen.

Formule

“Deelnemende restaurants of brasserieën in onze Two4oneformule krijgen al langer de gelegenheid om één euro te schenken aan de vzw Stortkinderen”, zegt initiatiefnemer Mario Vleugels.

Die vereniging bekommert zich om de kinderen die op de vuilnisbelten van Cambodja leven. Het lokale Center for Children to Happiness vangt er zo’n 150 straatkinderen op.

Uitgangbord

Collega-actrices Lien Van De Kelder en Viv Van Dingenen vormen het bekende uithangbord van deze vzw. “Lien doet er nu nog een schepje bovenop. Ze leent haar bevallige persoonlijkheid voor een gezellig dinertje met de hoogste bieder”, zegt Vleugels.

Hans OTTEN

www.two4one.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio