Bigarreaux-duo neemt advocaat onder de arm

Bigarreaux-duo neemt advocaat onder de arm

Bigarreaux-duo neemt advocaat onder de arm

Print
Ann Peeters en Tom Paumen van de Truiense Bigarreaux hebben intussen een advocaat ingeschakeld. “We zouden graag de precieze uitslag van de finale-televoting kennen en die is ons tot nog toe niet meegedeeld.”

Zoals bekend, draaide het sms’en vorige week maandag in de soep doordat het netwerk van Mobistar in de buurt van Sint-Truiden uitviel. VTM trachtte dat recht te trekken door alle stemmen die in Vlaanderen op pinkstermaandag via Mobistar waren uitgebracht tussen 2 en 20u uit de stemresultaten te halen.

De finalisten hielden er niettemin een slecht gevoel aan over. In Sint- Truiden bleven ze met de indruk achter dat ze benadeeld werden door die panne, in Kortrijk dachten ze in eerste instantie zelfs dat Ann en Tom zélf de hand hadden gehad in de panne. Wat Claudio een ultieme scheldpartij ontlokte.

Toekomst

Inmiddels denkt Ann Peeters aan de toekomst. “We willen zo snel mogelijk een doorstart maken”, zegt ze. “Waar? Dat weten we nog niet. Op een aanbod uit Tessenderlo gaan we niet in, dat is te ver weg. Genk lijkt ons geschikter, want ik ben zelf afkomstig van As. Maar liefst willen we in Sint-Truiden herbeginnen, in de Diesterstraat 44.”

Het adres van de Bigarreaux dus. “En dat kan niet”, wordt bij vtm nog eens herhaald. “Alleen de winnaars mogen in het pand blijven dat hen voor de realityreeks was toegewezen.”

Gaëlle van Dell’Anno heeft er anders geen problemen mee. “Als het Ann en Tom lukt om op dezelfde plaats hun restaurant te openen dan gaan wij daar geen probleem van maken”, onderstreept de Kortrijkse. “Kortrijk en Sint-Truiden liggen elk zowat aan een andere kant van België. En de zon schijnt voor iedereen, hé. We gunnen Ann en Tom na al dat harde werk ook hun eigen restaurant.”

RdC, HvGo

MEEST RECENT