Herr Seele: "Ik heb Bérengère als eens moeten buitensleuren"

Herr Seele: Ik heb Bérengère als eens moeten buitensleuren

Celebs

Herr Seele: "Ik heb Bérengère als eens moeten buitensleuren"

Print
Alles is weer koek en ei tussen Herr Seele en zijn minnares/vriendin Bérengère. Vorige week meldde Jean-Jacques, de man van Bérengère, dat het koppel ruzie had gemaakt.

Bérengère was volgens Herr Seele boos geworden omdat een vrouw die een huis van de BV huurt, het koppel tijdens een siësta stoorde en zich daar niet voor verontschuldigde. "Ze heeft toen al mijn tafels en stoelen omgegooid, mijn boeken en kleren op de grond gesmeten", zegt Herr Seele in Dag Allemaal.

Bérengères man beweert dat er al eerder problemen waren. "Ik heb haar al eens moeten buitensleuren ja", zegt Herr Seele. "Niet aan de haren, maar aan de arm. Ik was heel moe en ze bleef maar aan mijn kop zagen. Ik had mijn rust nodig en heb haar brutaal uit mijn uit gezet. De politie is erbij gekomen en heeft mij gelijk gegeven."

Vader

Herr Seele zegt ook dat kinderen niet uitgesloten zijn. Niet om voor Vlaanderen te bewijzen dat hij en Bérengère een goed koppel zijn alleszins: "Nee, omdat ik van haar hou. Dat niemand denkt dat ik niet zal omkijken naar dat kind! Ik weet zeker dat ik een goeie papa word."

NIET TE MISSEN