Bigarreaux ontgoocheld door feestende Peter Goossens

Bigarreaux ontgoocheld door feestende Peter Goossens

Bigarreaux ontgoocheld door feestende Peter Goossens

Print
Ann en Tom van de Truiense Bigarreaux zijn “zwaar ontgoocheld” door de foto’s die ze gisteren onder ogen kregen van het Kortrijkse overwinningsfeest. Daarop is te zien hoe Peter Goossens, juryvoorzitter in ‘Mijn Restaurant!’, samen met Claudio en Gaëlle uitbundig de overwinning van Dell’Anno viert in een Kortrijks café.

“Vanaf dag één waren er geruchten over een relatie tussen Peter Goossens en de familie van Claudio. Wij hebben die altijd tegengesproken”, zegt Ann. “Maar de foto’s van de afterparty doen voor ons de deur dicht."

"Het is toch moeilijk te geloven dat een jurylid dat achteraf op de toog staat te dansen niet bepaalde sympathieën had voor de winnaars? Voor mij heeft zijn professionaliteit een stevige deuk gekregen.”

"Niets verkeerd mee"

Peter Goossens is zich van geen kwaad bewust. “Ik heb meegevierd. Wat is daar verkeerd mee? Wij hebben objectief gejureerd en veel tijd in het programma gestoken. Dan mogen we achteraf toch wel eens ontspannen zeker?"

"Trouwens: vorig jaar hebben we ook gefeest in Leuven en toen ging mijn voorkeur nochtans uit naar Hasselt. En als Sint-Truiden dit jaar had gewonnen was ik daar gaan feesten.”

De geruchten over een mogelijke band met Claudio’s vader veranderen daar niets aan, vindt Goossens. “Ik ken die man niet, ben hem nooit tegengekomen. Als je tien mensen op een rij zet, zou ik hem er niet kunnen uitpikken.”

JoM

MEEST RECENT