Bölöni beslist nog deze week over toekomst bij Standard

Bölöni beslist nog deze week over toekomst bij Standard

Bölöni beslist nog deze week over toekomst bij Standard

Print
De kans lijkt groot de Laszlo Bölöni ook komend seizoen de coach zal zijn van Standard. In een interview met La Dernière Heure zegt sportief directeur Dominique D'Onofrio dat de Hongaarse Roemeen wel nog enkele dagen bedenktijd vroeg.

"Ik heb er een goed gevoel in. Ik denk dat hij uit is op een verlengd avontuur bij Standard", zegt D'Onofrio. "We zouden niet liever hebben dan dat hij blijft, maar de beslissing zal door hemzelf worden gemaakt."

Wie vertrekt?

D'Onfrio lichte ook een tipje van de sluier over mogelijke blijvers en vertrekkers. "Buiten de spelers die einde contract zijn, zullen er niet al te veel spelers Standard verlaten."

Zo zullen Espinoza, Ingrao en Digao de club zeker verlaten. Ook Onyewu, eveneens einde contract, zal andere oorden opzoeken. Tot dusver dienden Mönchengladbach en Birmingham zich aan voor de Amerikaanse verdediger.

Blijven Benko en Jovanovic?

Leon Benko is einde contract, maar Standard ziet het nog wel zitten om hem te houden. Salim Toama ligt nog onder contract tot juni 2010, maar de Israeliër wil de club verlaten omdat hij een gebrek aan speelkansen heeft.

Ook over de toekomst van Jovanovic is nog geen duidelijkheid. De Serviër kan de club verlaten als er een mooie aanbieding binnenkomt, maar mogelijk blijft hij alsnog om de Champions League te kunnen spelen.

Meer voetbalnieuws