Fleur behaalt tweede plaats in 'Op zoek naar Maria'

Fleur behaalt tweede plaats in 'Op zoek naar Maria'

Fleur behaalt tweede plaats in 'Op zoek naar Maria'

Print
Dendermonde - In Dendermonde verzamelden woensdag een duizendtal fans van Fleur Brusselmans op de Grote Markt. Op groot scherm supporterden ze voor hun musicalactrice.

Is de Grote Markt van Dendermonde op een doordeweekse woensdagavond doods, dan deed de bezetting nu veeleer denken aan die van de avonden met terrasanimatie. De familie en kernsupporters van Fleur Brusselmans (25) hadden gezorgd voor een groot scherm.

Paars

Wanneer de Dendermondse op het scherm verscheen, kon ze steevast op applaus rekenen. Heel wat gejuich als ze gezongen heeft. “Ze is de beste”, zeggen enkele collega’s van haar zus Julie.

“We hebben ons speciaal lila geschminkt, want dat is de kleur van Fleur. Het is wel tof dat er nog heel wat jonge mensen zich in het paars gekleed hebben. Dat zorgt voor extra sfeer. Dat mag wel eens in Dendermonde.”

Zwakste schakel

Boegeroep weerklinkt wanneer Fleur tweemaal te horen krijgt dat ze haar liever niet in de volgende ronde zien. De woorden van ‘zwakste schakel’ komen hard aan in Dendermonde

.

De ontlading wanneer ze te horen krijgt dat het publiek beslist heeft dat ze toch door mag gaan naar de volgende ronde, is des te groter. Enkelen barsten zelfs in tranen uit van geluk.

Tweede plaats

Uiteindelijk heeft het toch niet mogen zijn voor Fleur. Het televotende publiek koos voor Deborah De Ridder uit Antwerpen, en volgde daarmee het oordeel van de jury.

RAMO

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio