Mbark Boussoufa wil Bryan Ruiz bij Anderlecht

Mbark Boussoufa wil Bryan Ruiz bij Anderlecht

Mbark Boussoufa wil Bryan Ruiz bij Anderlecht

Print
Anderlecht-speler Mbark Boussoufa herstelt momenteel van een kaakoperatie. De Marokkaanse Nederlander hoopt nog tijdig fit te raken voor de voorrondes van de Champions League eind juli. Hij hoopt dat Anderlecht tegen dan zijn rangen wel versterkt heeft.

"Ik kijk vooruit. Als het van mij afhangt, blijf ik ook volgend seizoen bij Anderlecht", aldus Boussoufa. "Maar dan is versterking nodig."

"Ik hoop vooral dat Bryan Ruiz (AA Gent) naar ons komt. Ik zou supergraag met hem samenspelen. Of we samen in één ploeg kunnen? Met Hassan lukte dat toch ook. Nee, Ruiz zou super zijn voor Anderlecht."

Geluk

Boussoufa blikt ook nog even terug op de botsing met Standard-doelman Sinan Bolat. Die leverde hem een kaakbeenbreuk op. "Ik heb toch geluk gehad. Mocht het kaakbeen verschoven zijn, was ik wellicht drie maanden out."

"De dokters hebben nu een plaat in mijn kaakbeen aangebracht. Die moet er gelukkig niet uit, maar er werden wel vier tanden getrokken. In het begin was alles héél dik. In de spiegel kon ik merken hoe ik er later uit zal zien. Nu moet ik nog zes tot acht weken revalideren. In die tijd speel ik ook best geen matchen. Eind juli, wanneer we Europees moeten spelen, hoop ik weer hersteld te zijn."

MEER VOETBALNIEUWS