"We hadden elkaar bijna vermoord"

Als Lierse straks de stap naar eerste klasse niet weet te zetten, dan zal het allerminst Vladan Kujovic met de vinger kunnen wijzen. Maar de ervaren Kujovic heeft andere zorgen dan zijn persoonlijke prestatie.

“Donderdag hielden we voor het eerst in twee maanden tijd nog een keertje de nul, maar dat was dan ook één van de weinige lichtpunten. Het gelijkspel tegen Antwerp was een heel slecht resultaat. We hadden elkaar bijna vermoord, maar door de puntendeling van Roeselare en Dender blijven we toch nog in de race.”

Niettemin beseft ook Kujovic dat het morgen op Schiervelde anders zal moeten voor de Pallieters, zoniet dreigt een vervroegde aftocht in de eindronde.“We speelden laks en paniekerig en ontbeerden frisheid. Op geen enkel moment dachten we echt aan voetballen. Tja, dan wordt het moeilijk natuurlijk. We zullen morgen in Roeselare anders voor de dag moeten komen. Op Schiervelde spelen we een cruciale match. Het verschil tussen winst en verlies is enorm. Pakken we de drie punten, dan worden we wellicht leider en bij verlies is het wellicht gedaan. Na onze 2 op 6 staan we nog voor vier finales.”

Gele kaart

Nikolic over rode kaart:llNet voor tijd keek Stefan Nikolic donderdag nog tegen een rode kaart aan. Opvallend: de jonge spits was toen al vervangen. “Onbegrijpelijk”, schudde Nikolic het hoofd. “Radzinski werd in de slotminuut afgevlagd en ik stond recht en zei dat het geen buitenspel was. Daarbij liep ik even het veld op. De vierde scheidsrechter maande me aan opnieuw op de bank te gaan zitten. Plots gaf die man aan dat ik in zijn richting gespuwd zou hebben. Absoluut onjuist, een echte schande.” Die kaart heeft wellicht pas gevolgen voor volgend seizoen. De spits is morgen in Roeselare dus inzetbaar.

KUGUMEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio