Baksteen door raam bij familie Ogunjimi

Mechelse vandalen hebben zaterdagnacht een baksteen door het raam van Marina Teughels gegooid. Marina is de moeder van Marvin Ogunjimi, die twee keer scoorde in de bekerfinale tegen ‘zijn’ KV Mechelen. De woning van de familie Ogunjimi wordt nu extra in de gaten gehouden door de politie. “Dit is een spijtig voorval na zo een schitterende avond”, zucht mama Ogunjimi. “Ik ben er erg van geschrokken.”

ssimons

Marvin Ogunjimi speelde nog bij Leest en KV Mechelen vooraleer hij de overstap maakte naar RC Genk. De twee doelpunten tegen zijn ex-club werden hem niet door iedereen in dank afgenomen.

Om 1 uur zaterdagnacht keilden vandalen een baksteen door het raam van moeder Marina Teughels, die op dat moment nog niet was teruggekeerd van de Heizel. “Ik was niet thuis toen het gebeurd is”, zucht Marina. “Het is een spijtig voorval na een schitterende avond. Ik begrijp ook niet goed waarom zoiets moet."

Frustratie

"Ik heb schitterende sms’jes gehad van Mechelse supporters, die Marvin proficiat wensten. Een van de buurjongens is zelfs een kaartje in onze bus komen stoppen. Natuurlijk vinden zij het jammer dat de Kakkers (zo worden de spelers van KV Mechelen genoemd, nvdr) verloren hebben, dat begrijp ik. Maar dit gaat toch te ver. Ik vermoed dat het uit pure frustratie is, maar het valt niet goed te praten.”

Dat vindt ook de Genkse aanvaller zelf. “Zoiets kan eigenlijk niet”, zucht hij. “Ik besef dat ze het niet leuk vinden dat ik tegen hen scoor, maar dit doe je niet. Sommige mensen halen blijkbaar domme dingen uit, daar kan je weinig aan veranderen.”

Patrouille

Ogunjimi woont in Genk, mama Marina krijgt in Leest, op vijf kilometer van Mechelen, nu extra bewaking van de lokale politie die een oogje in het zeil zal houden. “Zij zullen geregeld langs de woning patrouilleren, ik heb daar ook zelf om gevraagd, want je weet maar nooit wat er nog kan gebeuren. Er is ook een PV opgesteld.”

Kristof LIBERLOO

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Marvin Ogunjimi