Verstappen opent funerarium in villa

Verstappen opent funerarium in villa

Verstappen opent funerarium in villa

Print
Beerse - Het familiebedrijf Verstappen Uitvaartzorg opent een gloednieuw funerarium in de Abdijstraat in Beerse. Drie maanden geleden ontplofte daar nog de zolder.

Steven Verstappen (32) en zijn vrouw Lieve Van Gorp (30) uit Merksplas ontfermen zich nu ook over een gloednieuw funerarium in Beerse. Het koppel baatte al een uitvaartcentrum in Merksplas uit.

De voorbije maanden bouwden ze een leegstaande villa, een voormalige directeurswoning, in de Abdijstraat om tot een modern uitvaartcentrum.

Gasontploffing

Eind februari beschadigde een gasontploffing nog het privégedeelte van het pand. Op de zolderverdieping ontsnapte gas uit een gasfles. Eén vonk uit een elektrisch vuurtje was voldoende om een ontploffing te veroorzaken. Gelukkig raakte niemand gewond. De ontploffing heeft de bouw van het funerarium niet vertraagd.

“Ons familiebedrijf met uitvaartcentra in Merksplas, Geel, Kasterlee en Balen wilde nog verder uitbreiden”, zegt Steven Verstappen. “Dit pand is rustig gelegen in het centrum van Beerse. Het karakter en de stijl van het gebouw sprak ons ook aan.”

Rust en sereniteit

Tegen de bestaande villa plaatste het koppel een nieuwbouw waardoor het volume verdubbelde. In die nieuwbouw bevindt zich het funerarium.

“Er zijn twee aparte groetkamers en ook aparte kamers voor de familie waar iedereen kan samenkomen om iets te drinken. We hechten heel veel belang aan rust en sereniteit”, vertelt Steven Verstappen.

Passie

Het verzorgen van uitvaarten zit de familie Verstappen in het bloed. “Het is een levenswijze, een passie om mensen bij te staan in moeilijke tijden”, besluit Verstappen.

BVDL

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio