Baby K. woensdag te bewonderen in de Zoo

Het baby-olifantje zal woensdag te bewonderen zijn in de Antwerpse Zoo. Baby K. en mama Phyo Phyo worden dinsdag alvast voorgesteld aan de pers.

wverhaert

De personeelsleden van de Zoo mogen maandagavond, na sluitingstijd, al eens op kraambezoek samen met hun familie. Ze mogen twee uur blijven en krijgen ook een hapje en een drankje aangeboden om de geboorte van het olifantje te vieren.

Stormloop

Dinsdagmorgen zijn dan de peter en meter aan de beurt. Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) en minister Patricia Ceysens (Open Vld) gingen zondag al eens langs de Zoo, maar hebben hun petekindje nog niet van dichtbij gezien.

Woensdag zal baby K. dan naar buiten komen en haar schattige slurfje laten zien aan het grote publiek. De Zoo verwacht een stormloop, maar hoopt dat niet alle fans meteen al voor de deur staan. "Want K. zal nog lang klein zijn."

Bent u iets van plan voor baby K? Gaat u een cadeautje bezorgen met uw school, werk, gezin of jeugdbeweging? Of plant u een speciale actie ter gelegenheid van de historische geboorte? Stuur uw verhaal dan via e-mail