1,2 miljoen surfers wachten op geboorte baby K.

1,2 miljoen surfers wachten op geboorte baby K.

1,2 miljoen surfers wachten op geboorte baby K.

Print
Antwerpen - De hype van het afgelopen weekend was ongetwijfeld de geboorte van baby K., de dochter van olifant Phyo Phyo uit de Antwerpse Zoo. Meer dan 1,2 miljoen mensen gingen het voorbije weekend een kijkje nemen op de website www.baby-olifant.be. "Dit is nog nooit vertoond in België."

Zondagmorgen was het dan eindelijk zo ver. Omstreeks 8.45 uur schonk mama Phyo Phyo het leven aan een flinke dochter van om en bij de 70 kilogram.

Via de website was de geboorte van het kleine olifantje live te volgen. Ruim 1,2 miljoen mensen trachtten sinds vrijdagavond een glimp van baby K. op te vangen via baby-olifant.be. Op het Mechelseplein in Antwerpen stond ook een groot scherm.

150 servers

"Volgens ons informaticabedrijf is dit nog nooit vertoond in België", zegt Ilse Segers, de woordvoerster van de Zoo. "We hebben 150 servers ingeschakeld zodat iedereen zou kunnen genieten van kwalitatieve beelden."

"Aan het begin van het weekend waren we hier helemaal niet op voorbereid, maar dan is het aantal servers verdubbeld en verdriedubbeld,... tot we uiteindelijk 150 servers hebben ingezet."

Actie?

Bent u iets van plan voor baby K? Gaat u een cadeautje bezorgen met uw school, werk, gezin of jeugdbeweging? Of plant u een speciale actie ter gelegenheid van de historische geboorte? Stuur uw verhaal dan via e-mail

Beeld: Zoo

http://www.gva.be/kai-mook


MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio