Ter Elst krijgt financiële steun voor bouwproject

De KAV Boetiek en ACW Duffel hebben 2.500 euro geschonken aan de school voor buitengewoon onderwijs Ter Elst.

cvanrompaey_fr

Deze Duffelse school aan de Zandstraat met een tachtigtal leerlingen richt zich vooral naar kinderen met uitgesproken gedrags- en emotionele problemen. Voor deze specifieke doelgroep is een specifieke schoolomgeving noodzakelijk. Een aangepaste school met aangepaste materialen. Daarom wordt de school momenteel bijna volledig verbouwd met bijkomende klassen en een nieuwe sportzaal. Daarvoor is een pak geld nodig.

KAV Boetiek schonk 1.250 euro die, zoals steeds, afkomstig zijn van het inzamelen van tweedehandskledij die voor een spotprijs terug wordt verkocht. Sinds zijn ontstaan schonk deze, door een schare enthousiaste vrijwilligsters van KAV gedragen vereniging, reeds meer dan 50.000 euro aan goede doelen in een brede regio. KAV Boetiek is gehuisvest op de benedenverdieping van Kasteel Gevers in de Rooienbergstraat en men kan er, voor schenken en kopen, terecht op woensdag van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur en ook op zaterdag van 10 tot 12 uur.

ACW Duffel schonk eveneens 1.250 euro, met name de opbrengst van het Trefpuntweekend, dat onlangs werd georganiseerd. De diverse activiteiten konden rekenen op flink wat belangstelling.

CHRIS VAN ROMPAEYMEER OVER Duffel

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio