Ciman: "Zo slecht was het allemaal niet"

Laurent Ciman sluit vanavond zijn eerste seizoen bij Club Brugge met erg gemengde gevoelens af. De pers maakte hem meermaals met de grond gelijk, maar zelf vond hij zijn prestaties niet al te slecht.

kscherpenberg

"Ik beleefde een seizoen met goede maar ook heel wat mindere momenten. Door de Olympische Spelen had ik geen voorbereiding, iets wat ik toch nodig had om me aan te passen. Daarna ben ik heel snel beoordeeld en vooral veroordeeld."

Triest in hoekje

"Stijnen, Clement en Dahmane hebben op me ingepraat. Het was een mentale kwestie. Ik begrijp dat Club nu een nieuwe rechtsback zoekt, maar ik wil tonen dat ze die niet elders moeten gaan zoeken."

Mohamed Dahmane vervoegde de troepen bij blauw-zwart bij de jaarwissel. "Toen ik bij Club aankwam, wist ik niet wat ik zag. Laurent, die ik al een tijdje kende, zat altijd alleen in zijn hoekje in de kleedkamer. Hij was triest. Hij heeft nochtans enorm veel kwaliteiten."

"We hebben gezegd dat hij voor zichzelf en zijn familie moet spelen. Slechter kon het toch niet gaan. Dat heeft hem bevrijd. Nu zit het weer goed in zijn hoofd en speelt hij weer met plezier."

MEER OVER VOETBAL