Koppels kunnen trouwen in open Peugeot 308 CC Yes

Print

Koppels kunnen trouwen in open Peugeot 308 CC Yes

Peugeot stelt jonge koppels voor om voor hun trouwdag te beschikken over de nieuwe 308 coupé-cabriolet. De wedstrijd loopt van juni tot en met september, en hoofdprijs van de hele organisatie is een nagelnieuwe 308 CC.

Peugeot introduceerde het CC Yes-concept twee jaar geleden bij de lancering van de 207 CC. De actie loopt dit jaar verder, met enkele evoluties. Centraal staat een internetwedstrijd waaraan toekomstige echtgenoten kunnen deelnemen om een gloednieuwe 308 CC te kunnen gebruiken voor hun trouwdag.

Deelnemers hoeven zich alleen maar in te schrijven op de website www.308CCYes.be. Dat kan sinds 1 mei, en drie auto’s worden van begin juni tot eind september ingezet voor de wedstrijd: allemaal in Nacré Wit, met specifieke “Yes”-bestickering.

Huwelijkslijst

Naast de internetwedstrijd gaat Peugeot voor deze editie een samenwerking aan met een andere website. Op www.1001listes.be kan een koppel voor het eerst ook een auto laten opnemen in hun huwelijkslijst.

Op het eerste zicht misschien ambitieus, maar niet zo uitzonderlijk nu heel wat koppels al alles hebben om comfortabel samen te wonen. Op de website stelt Peugeot een auto voor “in onderdelen”. De trouwers kunnen zo dan een band (200 euro per stuk) als geschenk krijgen. Of waarom geen stuurwiel aan 75 euro?

MEEST RECENT