Vrijwilligers verlossen man van pijnlijke ballen

Daniel Angus Russell had ondraaglijke pijn aan zijn testikels, maar de dokter die hij opzocht, kon hem niet meteen helpen. De man uit het Amerikaanse Minnesota zocht en vond op het internet enkele vrijwilligers om de klus te klaren.

ghouben

Dat ontaardde in een bloedbad, schrijft de Star Tribune. Na de ingreep werd de 62-jarige Angus wakker in een plas bloed. In paniek contacteerde hij zijn dochter die op haar beurt bij de politie terecht kon. Angus moest naar het ziekenhuis worden gebracht omdat het bloeden niet stopte. "Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt", zegt politiewoordvoerder Tom Walsh over dit staaltje van huis-en-tuin chirurgie.

Zijn vrouw was ervan op de hoogte dat haar man veel tijd spendeerde aan het zoeken naar vrijwilligers, maar blijkbaar was ze niet bij machte om Angus van gedachten te doen veranderen.

Chirurgen

De politie in Minnesota is op zoek naar de instant chirurgen. De operatie is zeer waarschijnljik zonder vergunning uitgevoerd. Angus weigert te zeggen wie hem onder handen nam, hij wil zijn helpers niet in de problemen brengen.