Het weer voor zaterdag 2 mei

Het weer voor zaterdag 2 mei

Vakantie

Het weer voor zaterdag 2 mei

Print

Zaterdag krijgen we opnieuw een aangename dag met zeer zachte maxima in de buurt van 20°C. Er komen wel wat meer wolken voor dan de voorbije dagen het geval was maar de zon zal toch ook nog regelmatig van de partij zijn. Het blijft waarschijnlijk overal droog.

Zondag begint fris met minima rond 4°C. Het is vaak bewolkt en tijdelijk kunnen die wolken misschien ook wat druppels lossen al zal het zeker niet veel voorstellen. De maxima bereiken nog hooguit 19°C in de Kempen. Er waait een zwakke tot tijdelijk matige wind uit westelijke richting.

Maandagochtend zijn er brede opklaringen waardoor de minima laag kunnen uitvallen en het aan de grond opnieuw kan vriezen. Later verschijnt er meer bewolking. Eerst is het nog droog maar in de loop van de namiddag kan er nu en dan wat lichte regen of motregen vallen. De maxima doen het minder goed en liggen tussen 16 en 17°C

Dinsdag kan het vooral in de voormiddag nog wat miezeren. De minima liggen weer wat hoger rond 5°C maar de maxima blijven beperkt tot ongeveer 16°C. De westenwind zal wel in kracht gaan toenemen.

NIET TE MISSEN