1 / 12

'Gunk Tv' trapt af in stijl

'Gunk Tv' gaf gisteren in Antwerpen stijlvol het startschot. De nieuwe digitale zender rond games, films en muziek klopte in ware Hollywoodstijl de eerste televisie-uren.

ikerremans

In het hoofdkwartier van 'Gunk Tv' verzamelde bezieler Frank Molnar bekende gezichten uit de showbizzwereld. Een rode loper, fotografen, knappe hostesses, een Amerikaanse barbecue, drank én games natuurlijk. Alles was aanwezig voor een geslaagde 'Gunk'-avond.

Plastic gitaren

Hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het optreden van enkele kersverse 'Gunk Tv'-presentatoren met spelinstrumenten aangesloten op een spelconsole. Toegegeven: de 'gitarist' durfde wel eens een akkoordje overslaan en de zang was niet fantastisch. Maar het idee - even stevig rocken met plastic gitaren en dito drumstel - bleef mooi.

"Ik was vooraf wel wat zenuwachtig", gaf 'gitarist' Jeroen Van Boxem toe. Jeroen presenteert vanaf dinsdag het programma 'Regular tv is dead'. "We willen het Vlaamse medialandschap helemaal op z'n kop zetten", klinkt het.

Het feest ging ondertussen flink door. Frank Molnar keek en zag dat het goed was. Bekijk hieronder enkele sfeerbeelden van het 'Gunk'-feestje.

FG

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio