Ronde van Vlaanderen voor oldtimers

Ronde van Vlaanderen voor oldtimers

Ronde van Vlaanderen voor oldtimers

Print
Komende zondag, op 26 april, kunnen oldtimerliefhebbers van stal voor hun Ronde van Vlaanderen. Ze kunnen kiezen tussen een rit van 140km vanuit Roeselare of 90km vanuit Oudenaarde.

De oldtimers volgen een roadbook over verschillende hellingen en kasseistroken uit de Ronde. Schitterende landschappen in de Vlaamse Ardennen ontbreken uiteraard niet. Nieuw voor deze derde editie is dat onderweg op vier plaatsen gestopt kan worden om activiteiten in het teken van erfgoeddag te gaan bekijken.

Vanuit Oudenaarde wordt gestart tussen 11.00 uur en 14.00 uur. De oldtimers parkeren op de markt, aan het laatgotische stadhuis (Unesco Werelderfgoed).

Inschrijven

Wie zich nog wil inschrijven kan dit doen tot donderdag. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per wagen of 7 euro per tweewieler. Voor elke deelnemende wagen is een zeer mooie autoplaat voorzien, en voor de tweewielers een exclusieve sticker.

"Heb je zelf geen oldtimer? Huur dan snel een deux-cheveauxtje", klinkt het bij de organisatie, die in handen ligt van de Roeselaarse Oldtimersclub Four-wheels, in samenwerking met Centrum Ronde van Vlaanderen.

Alle info op www.rvv.be/oldtimers.

Nu in het nieuws