Sportieve ballerina's voor een gezonde levensstijl

Sportieve ballerina's voor een gezonde levensstijl

Life

Sportieve ballerina's voor een gezonde levensstijl

Print
Bij de bakker warme broodjes halen, je kinderen naar school brengen, naar kantoor gaan, lunchen met je vriendinnen, de kinderwagen voortduwen, naar de stomerij gaan, boodschappen doen, … Wandelen maakt deel uit van ons dagelijkse leven: wat is er natuurlijker dan van elke dag een sportmoment te maken? Speciaal voor alle modebewuste sportievelingen creëerde Newfeel de trendy loopballerina.

Helaas laten onze dagelijkse bezigheden maar weinig ruimte voor regelmatig sporten. Daarom kwam newfeel op het idee om met ons mee te wandelen tijdens onze dagelijkse verplaatsingen. Newfeel, verkrijgbaar bij Decathlon, ontwierp een gamma dat speciaal is aangepast aan onze dagelijkse verplaatsingen en een meer sportieve wandeling. Resultaat: een ergonomisch product dat heel comfortabel zit en er nog elegant uitziet ook.

Schoenen die speciaal ontworpen zijn om de beweging van onze voet te volgen tijdens het wandelen. In tegenstelling tot bij het lopen blijft de voet tijdens het wandelen immers altijd in contact met de grond. De schoen biedt op twee plaatsen extra ondersteuning aan de voet: aan de hiel en op de bal van de voet. En je kan maar beter de juiste schoen dragen om elke dag de voetpaden, parken, trappen, winkelcentra, metrogangen … te trotseren. Onze dagelijkse leefwereld is een heus gezondheidsparcours!

Elke dag een sportdag

Newfeel nodigt je uit om kennis te maken met een nieuwe, meer bewuste benadering van wandelen. Elke dag een eindje wandelen is een natuurlijke en zachte manier om aan sport te doen. En hoe kan je dat beter doen dan met de nieuwste ballerina's van Newfee: de schoen waarvan je vergeet dat je hem draagt! De ballerina van newfeel is de eerste waarvan de zool is aangepast aan de fysiologie van de voet tijdens het wandelen. Comfort verzekerd!

De ballerina is verkrijgbaar in acht kleuren: zwart, wit, grijs, turkoois, kaki, bruin, grijsroze, geruit en roze. De prijs bedraagt 29,90 euro.

NIET TE MISSEN