Schoonheidssalon enkel toegankelijk voor mannen

Schoonheidssalon enkel toegankelijk voor mannen

Mode

Schoonheidssalon enkel toegankelijk voor mannen

Print
Een schoonheidssalon, dat enkel toegankelijk is voor mannen. Dat belooft het New Yorkse schoonheidssalon 'Spiff for Men'.

"Mannen beseffen tijdens de economische crisis meer dan ooit het belang van een verzorgd uiterlijk. Maar ze vinden niet altijd een schoonheidssalon dat inspeelt op hun behoeften. Daarom bieden we de New-Yorkse zakenman alles aan wat hij nodig heeft om een goede eerste indruk te maken. Bij ons kan hij zonder schaamte vragen naar een manicure. Maar we doen ook meer klassieke dingen als het poetsen van schoenen of een traditionele scheerbeurt", vertelt de oprichter Greg Sarway.

"Omdat zakenmannen het altijd ontzettend druk hebben, doen we verschillende behandelingen tegelijkertijd. Zo verliezen ze een minimum aan tijd. Vooral onze pakketbehandeling met knipbeurt, manicure en schoenpoetsbeurt is populair. Daarnaast komen veel mannen voor pedicures en ontharing van de wenkbrauwen, rug, oren en zelfs bikinilijn. Ik wil het mannen zo comfortabel mogelijk maken, daarom zijn vrouwen niet toegelaten", besluit Sarway.

NIET TE MISSEN