Grootkeukens Van Riel winst prijs voor beste service

Print
Turnhout - Leverancier Electrolux vindt dat Grootkeukens Van Riel van al haar verdelers de beste service biedt aan de klanten.

“Het geeft een enorme voldoening dat we de Excellent Service Award 2008 hebben gewonnen”, vertelt Frank Van Riel, die samen met zijn broer Dirk het bedrijf runt. “We zijn goed bezig. Deze award gaat naar heel de ploeg.”

Waarom ze de prijs kregen? “Grootkeukens Van Riel blijft een familiebedrijf. Ik denk dat we een persoonlijke touch aan de zaak geven”, vertelt Frank.

Altijd bereikbaar

“Daarnaast zijn wij zeven dagen op zeven bereikbaar voor onze klanten en proberen we heel kort op de bal te spelen. Ons werkingsgebied gaat tot honderd kilometer buiten Turnhout zodat we snel ter plaatse kunnen gaan. Tenslotte sturen wij al onze medewerkers op opleiding.”

Als je gaat eten in Kempense horecazaken, ziekenhuizen of rusthuizen, is de kans groot dat het voedsel bereid is in een grootkeuken van Van Riel.

Begonnen met huishoudartikelen

“Onze vader begon dertig jaar geleden in huishoudartikelen in het centrum van Turnhout. Vijf jaar geleden, op de dag dat hij jammer genoeg overleden is, hebben we dit pand in de Bleukenlaan gekocht. Sindsdien hebben we de zaak verder uitgebouwd. Wij leveren keukens aan allerlei instellingen. Electrolux is een van de grootste leveranciers.”

De mannen zijn vastberaden om volgend jaar opnieuw de Excellent Service Award in de wacht te slepen. “Als klein bedrijfje is het enorm leuk om zo’n prijs te krijgen”, besluit Frank.

MAMI

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio