Zon lokt Antwerpenaar naar buiten voor straatfeest

Zon lokt Antwerpenaar naar buiten voor straatfeest

Zon lokt Antwerpenaar naar buiten voor straatfeest

Print
Antwerpen - De lente en de zon zijn al enkele weken (met tussenpozen) in het land en dat betekent dat ook de Antwerpenaar weer vaker buitenkomt om te verbroederen met mensen uit de buurt. Her en der waren dan ook de eerste buurtfeestjes en straatbarbecues waar te nemen.

Houdt u van straatfeesten? Neem deel aan onze poll, of ventileer onderaan uw mening!

Zo was er afgelopen weekend de soepwedstrijd Tasttoe op Zurenborg (foto) waar een 25-tal inwoners van Zurenborg met elkaar culinair in de clinch gingen. Lees ook: "Deze editie was echt soeperieur"

Ook in Berchem was het dit weekend feest. In de Topaasstraat werd met een barbecue geld ingezameld voor Ludo en Irène, in januari verloren ze hun huis door een brand. Lees ook: Topaasstraat helpt slachtoffers brand

Het kunst- en buurtfestival Blok-Bloc lokte ook veel en kleurrijk volk naar het basketpleintje bij de Chicago Building op Linkeroever. Lees ook: Blok-Bloc op Linkeroever

Volgende week zondag organiseert wijkvereniging Klein Antwerpen een groot feest in het Stadspark. Buurtcomité Willibrordus organiseert dan weer ieder jaar in de zomer Kerkstraat Plage.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio