Lokeren

Lokeren wil schade verhalen op Nederlandse hooligans

Lokeren gaat de relschoppers indentificeren die de partij tegen Germinal Beerschot in de war stuurden. Het zou gaan om hooligans van de Nederlandse club NAC Breda.

ghouben

"Supporters" renden tijdens de wedstrijd het veld op. Scheidsrechter Flament moest de partij daarom tot twee keer toe stilleggen.

Afrekenen

De Nederlandse hooligans waren naar verluidt naar Lokeren afgezakt om af te rekenen met de supporters van Germinal Beerschot. De Nederlanders maakten het ook in het centrum van Lokeren bont.

"Volgens de reglementen draait de thuisclub op voor de onregelmatigheden. Wij willen dat verhalen op de relschoppers zelf. We hebben alles gefilmd en de politie heeft de feiten vastgesteld", aldus Patrick Orlans, manager van Lokeren.

Uitdagend

Vroeg in de eerste helft wipte een onverlaat uit het Lokerenpubliek over de omheining om zich uitdagend voor de spionkop van Germinal Beerschot op te stellen.

Na de pauze gebeurde het omgekeerde en klom iemand uit het Germinal Beerschotvak over de omheining om richting Lokerenfans te trekken. Telkens greep de politie gevat in en werden de onruststokers meteen ingerekend.