Ozark Henry ontwerpt eigen slippers

Al jaren zijn ze op het podium onafscheidelijk: Piet Goddaer, de man achter Ozark Henry, en een paar witte slippers. Waar andere artiesten van fans meestal een bos bloemen, drank of damesslipjes krijgen ontvangt Piet met de regelmaat van de klok een paar kraakverse slippers. Een recente ontmoeting tussen Piet en Floris van Bommel leidde haast onvermijdelijk tot een masterplan voor het ontwikkelen van 'de perfecte slipper'.

mgeysmans

Het ontwerp.

De slipper is in een aantal sessies door Piet en Floris met zijn ontwerpteam ontwikkeld. Piet's ideale slipper is aan de voet lekker basic: soepele lederen zool, eenvoudige witte wreefbanden en een comfortabel voetbed. Zonder voet in de slipper worden de uitbundige details zichtbaar: de zwart/wit portret foto van Piet op het voetbed, het oranje 'Floris van Bommel feat. Ozark Henry' label, de met laser aangebrachte handgeschreven songtekst (van het nummer 'Godspeed') op het loopvlak van de zool en de oranje inzet in het hakgedeelte van de slipper.

Limited edition

De 'Floris van Bommel feat. Ozark Henry slipper' verschijnt in 2009 in een gelimiteerde oplage van 100 paar damesslippers en 100 paar herenslippers. De slipper is voor € 119 exclusief verkrijgbaar in de Van Bommel flagshipstore, Huidevettersstraat 2, Antwerpen. De verkoop start zaterdag 2 mei om 10.00 en zal bijgewoond worden door Piet Goddaer en Floris van Bommel. Het is niet mogelijk om vooraf een paar slippers te reserveren.

"Mijn eerste kennismaking met OzarkHenry was in 2002 in een klein platenzaakje bij mij om de hoek. Ik was wat aan het rondsnuffelen toen plotseling uit een hoek van de winkel muziek klonk. Er stond een keyboard opgesteld en een man stond te zingen, het bleek Ozark Henry te zijn. Ik was meteen betoverd. Dezelfde avond heb ik mijn broer Reynier meegesleept naar 013, de plaatselijke concertzaal, waar 'Ozark Henry' nog een keer optrad. Sinds die avond ben ik trouw volgeling", besluit van Bommel.

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty