Kleine Stan heeft al zijn eigen Gazet

Kleine Stan heeft al zijn eigen Gazet

Kleine Stan heeft al zijn eigen Gazet

Print
Mechelen - Mechelaartje Stan Van Ursel was tijdens het paasweekend amper enkele uurtjes oud, en hij had al zijn eigen speciale editie van Gazet van Antwerpen. Die hadden papa en mama voor hem gemaakt.

Het moet zijn dat baby Stan de jongste promoboy is die onze krant ooit heeft gehad. Zaterdag 11 april om klokslag 11.21u kwam hij in het Mechelse Sint-Maartenziekenhuis uit mama’s buik piepen.

Met zijn vier kilo en 52 centimeter floepte Stan haast vanzelf de wereld in. “Over twee jaar willen wij graag een tweede kindje. Als het zo vlot blijft gaan, mag er van mij zelfs nog een derde bij”, lacht de mama.

Verjaardagsidee

Zo’n prestatie verdiende een origineel geboortekaartje. “Wij hebben lang geaarzeld over de keuze ervan. We geraakten er maar niet uit. Tot wij de voorpagina van een krant voor iemands verjaardag opmerkten”, vertelt Leen. Samen met haar verloofde Stevie Van Ursel (32) knutselde ze vervolgens de special voor Stan in elkaar.

“We staan allebei in het onderwijs. Als leraar Nederlands ben ik graag bezig met woorden. Ik heb een groot deel van de teksten geschreven en Leen heeft voor de lay-out gezorgd”, legt Stevie uit. Tweehonderd exemplaren hebben de trotse ouders laten drukken van hun geboortekrant.

Voetbaltoekomst

“De keuze voor Gazet van Antwerpen lag voor de hand, omdat ik ze al enkele jaren lees voor het streeknieuws en jullie regionale berichtgeving over het voetbal. Tot mijn achttiende heb ik bij Racing Mechelen gespeeld, en tegenwoordig ben ik aangesloten bij de veteranen van Walem”, zegt Stevie.

Hij speelt blijkbaar op vruchtbare bodem. Vorige week zijn drie van zijn vrienden ook papa geworden van een zoon: Jan Verlinden (ex-KV Mechelen), Kris Verstraeten (ex-Racing) en Bjorn Janssen. “De toekomst van het Mechels voetbal is verzekerd”, lacht Stevie.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio