Olleke Bolleke komt naar Mechelen

Olleke Bolleke komt naar Mechelen

Olleke Bolleke komt naar Mechelen

Print
Mechelen - De zoetigheden van Olleke Bolleke doen vanaf vandaag ook Mechelen aan.

Zaakvoerders Johan Swartenbroeckx en Werner Smets openen vandaag de deuren van snoepwinkel Olleke Bolleke. De twee neven zijn hiermee niet aan hun proefstuk toe.

Liefde voor snoep

“Dit is al onze vijfde winkel. Olleke Bolleke was oorspronkelijk een snoepgoedketen in Nederland, maar zo goed als alle winkels zijn bij onze noorderburen intussen gesloten. We hebben in 2001 de naam overgekocht”, schetst Johan.

De liefde voor snoep werd de neven met de paplepel ingegeven. “Mijn vader startte in 1956 met een snoepgoedgroothandel in Tienen”, vertelt Werner.

Olleke Bolleke richt zich met een assortiment van 200 verschillende snoepjes tot de echte zoetekauwen.

Dagelijks 100 gram snoep

“Zelf hou ik vooral van zachte gommen en ook van paaseitjes kan ik amper afblijven. Dagelijks speel ik toch minstens zo’n 100 gram snoep naar binnen. Vaak zonder dat ik het goed en wel besef”, lacht Johan.

“Voor snoeptaarten moet je bij ons zijn”, promoot Werner. “We hebben altijd een ruime voorraad, maar werken op bestelling is ook mogelijk. De taarten worden in de winkel gemaakt.”

Rechterhand Chantal Rombouts zal de zaak in Mechelen mee opstarten en de verkoopsters opleiden. “Over enkel maanden concentreren we ons op de opening van een winkel in Leuven. We hopen om ooit aan een tiental winkels te geraken”, besluit het trio.

CCA

Geitestraat 34.Elke dag open van 10 tot 18u, zondag gesloten.

Info: www.ollekebolleke.eu

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio